2010. augusztus 14., szombat

Első pisi és Olki csapvizet iszik!!!

A Pannibaba feszengett, majd nyügizett Apukája ölében. Apukája hamar összerakta a képet, mert a kék bili közelében voltak, így szabadon engedte islányát, aki ráült a bilire, mondta, hogy pisi-pisi és belepisilt!!!
A nap másik hatalmas történése - a pisilésen kívül -, hogy Olivér csapvizet ivott... Örök a csatározás közöttünk, mert én utálom a csapvizet, a Zoli viszont esküszik rá és szerinte felesleges ásványvizet venni :) Hasonló a csatározás a kakaóporon: ha én kalácsot eszem (havonta egyszer-kétszer), akkor nem tudom kakaó nélkül megenni. Zoli szerint viszont felesleges a kakaópor és a gyerekek igyanak üres tejet...
Nem akartam mondani drága uramnak, hogy érkezése előtt nem kakaó-kalács volt a reggelijük, hanem kenyér és tej vagy tej és chocapic vagy tej és sütemény és ő vezette be, majd most már felelős szülőként ő akarja elvenni tőlük :)))

2 megjegyzés:

  1. Gratulálunk Pannibabának a produktumhoz! A vízzel kapcsolatban: most mondjam, hogy egyikőtöknek sincs igaza??? :) Ha ittál már tisztított vizet, se az ásványvízre, se a csapvízre nem mondod, hogy az a jó. :) de tényleg... Kihevertétek a nyaralást? Attila azóta is Olivér rajzait bálványozza. :)Puszi

    VálaszTörlés
  2. Egyébként én is a tisztított vízre esküszöm, Anyuék hűtője olyat "gyárt" és az a legfinomabb :))) A nyaralást lassacskán kiheverjük, bár több mint 3 óra volt haza az út... :)))

    VálaszTörlés