2010. augusztus 17., kedd

4. nap - Gokartozni voltunk :)))

Csütörtökön délelőtt lelkesen keltünk, mert megbeszéltük Zsuzsival és Istvánnal, hogy aznap gokartozni megyünk. Nem tudtuk még, hogy hány éves kortól lehet, így a kicsik is lelkesedtek :)
Azonban délelőtt még volt egy szomorúságunk, mert Zsuzsiék átköltöztek egy másik helyre, viszont az nagy öröm volt, hogy még maradtak velünk vasárnapig. Nagyon jól esett, mert tényleg kedves emberek és jókat tudtunk beszélgetni nem csak gyerekekről és tökre benne voltak minden programban, nyitottak voltak a világra velünk együtt :)
Délután a gyerekek alvása után aztán könnyedén megtaláltuk a helyet, de kiderült, hogy csak 140 cm-től lehet, így csak Olki és Apu próbálták ki. Olkinak nem ment valami tökéletesen, de élveztem nagyon, készült róla videó is, de azt majd Istvánéktól el kell kérjük  :) 


Apunak nagyon jól sikerült a gokartozás, a legjobb idejével harmadik helyen végzett, István lett a második. Apu és Olki is nagyon élvezte, csak kicsit drága volt (2500 Ft/8 perc), így egyszer 8 percet mehettek csak, viszont megfogadták, hogy néha lemennek ide a budafoki gokartpályára, mert nagyobb is és olcsóbb mint a balatoni :)















Most már csak a kicsit gokartozása volt hátra, mert szerencsére nekik is volt egy kis elektromos pálya. Mindketten kétszer mentek, és tök olcsó volt, ezért majdnem visszamentünk még egyszer a nyaralás alatt. Persze voltak ütközések, de a kezelőember nagyon barátságosan viselte.

Az este nyugodtan telt, még fotóztunk pár békát, akiket Vilike nagyon megszeretett, illetve megismerkedtünk az új lakótársakkal...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése