2010. augusztus 11., szerda

Balatonföldvár négy gyerekkel 2. rész - Új Barátok

Eljött hát a második napunk, ami szépen indult, hiszen békésen megreggeliztünk, majd megismerkedtünk néhány lakótárssal. Köztük voltak későbbi barátaink is, egy velünk egy korú házaspár Pannival egy korú kisfiúval. Amúgy is kedvesek voltak, de miután megkérdeztem tőlük, hogy nem ébredtek-e fel a mi éjszakai életünkre, megnyugtattak, hogy nem nagyon és nincs gond és megértik, stb. tehát még inkább jó benyomást tettek ránk. Aztán szó szót követett és megbeszéltük, hogy együtt fogunk programokat csinálni. Ajánlottak egy jó strandot, ahol összefutottunk velük, majd némi kommunikációs csavar folytán ott hagytuk szegények vödrét és lapátját., amit Pannimacinak adtak kölcsön. Viszont nagyon jót ettünk a parti büfében. A gyerekeknek kicsit kicsi volt a gyerekmenü, viszont mi felnőttek kiadós kaját kaptunk és még finom is volt. Ami nagyon tetszett, az a 30 forintos szóda volt, amiből kancsóval kérhettünk egy litert. kicsit Olaszországot idézte, annyira gusztusos volt az egyszerű olcsó szóda a kancsóban. A Gyerekek persze mindenféle üdítőt ittak, de hát nyaralni mentünk, így megengedtük nekik. 

Majdnem elfelejtettem! Mivel Apucink papucsát itthon hagytuk (jeee, ez nem az én hibám volt, hiszen csak nem szedhetem le a lábáról, amíg el nem indulunk:)))), vettünk neki egyet a zöldsége és Csutak bútor közötti kis kipakolós helyen:)))
Egy körül visszamentünk a szállásra, mert beígérték a vihart, ami meg is érkezett hamarosan. Ahogy mentünk az autó felé, már cseperegett az eső, mire beszálltunk, már zuhogott. Pannikánk pedig elaludt közben, így elmentünk felfedezni a  sportpályát, amire Olki nagyon vágyott, hiszen focizni akart. Végül nem találtuk meg, de nem is volt gond, mert egy Bakonysárkányról érkezett fiúval jóba lettek és ketten elmentek focizni. A délután sétálással és játékkal telt, azt hiszem kicsit pihentünk is Férjurammal, mert Pannika a kocsiban alvás után is tovább szundizott az ágyikójában :)))
Az este már egész jól sikerült lerakni a Gyerekeket, így feltöltődve várt ránk a szerdai nap, ami elég sok izgalommal és történéssel telt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése