2011. június 19., vasárnap

Várom a nyarat a Gyerekekkel!!!!!!!!!

Úgy tűnik, kemény nyarunk lesz idén is, tele programokkal, külön gyerekenként és közösen is. A családi programokról csak azt tudjuk, hogy most nem megyünk nyaralni, mert az idei nyár a munkáról fog szólni, de egy-egy napot "kiveszünk" majd és lelépünk a Balcsira vonattal vagy elmegyünk állatkertbe vagy bárhova, csak kimozduljunk.
A kertben már felállítottuk a kisebbik medencét, de persze most itt az esős idő. Ezen felül készülök lélekben a nagy nyári sétákra a fagyizóba, a szomszéd hegyre, a lenti fagyizóba, a különböző kis kiruccanásokra, hogy azért ne egyen meg az unalom minket idehaza :)
Ezen felül munkák is várnak rám, három projekt fut egyszerre, mindhármat már alig várom és mindezt négy édes gyerkőccel fogom végigvinni :)
A Fiúknak, úgy néz ki, hogy egyszerre lesz az úszótáboruk, így lesz egy hét, amikor csak Pannibaba lesz itthon, remélem akkor kevesebb megrendelés és munka fog ránk várni, hogy kihasználhassuk a nyugalmat. Bár nekem is nagy ajándék az az öt nyugis nap, amikor nem kell gyerekekért szaladgálni és csak a kislányomra kell figyelnem:)))
A Fiúk ezen felül még mennek evezős táborba, a Gábor találta nekik és ő fogja vinni is őket, juhhé! A Vilikének július első hetéig ovi van, ő biztosan nem fog unatkozni, igyekezni fogok időben hazahozni majd, hogy ő is érezhesse a megváltozott világot így nyáron.
Úgy tervezem sokat fogok sütni-főzni, gyümölcsöt darabolni, limonádét hűteni és sokat fogok játszani a gyerekekkel. Félek, ez az utolsó laza nyaram, a következő már tényleg munka, építkezés, költözés és pörgés jegyében fog telni. Ez az utolsó nyaram, amikor Olki még csak 13, Leó még csak 9, Vilike még ovis, Panka pedig még nem ovis korú. Ki akarom használni és élvezni szeretném minden percét. Készülök rá, és várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése