2010. január 7., csütörtök

Koncertek és színházi előadások - Iskolai Karácsony

Hát, idén is lenyűgözött a Nádasdy suli színvonalas Karácsonyi műsora. Szerdán a Leónak volt fellépése a Református templomban, mondott verset is és énekelt is, nagyon büszke voltam rá és persze az egész osztályára meg minden gyerkőcre és tanárra, akinek része volt benne. Nagyon nagy élmény volt. Nekünk még a Városházán (Tanácsház?) voltak a karácsonyi műsoraink, de nagyon szerettem azokat is, csak hát templomban mégis sokkal komolyabb az egész. Leóék és a másodikosok is gyöngyöráen énekeltek, az Ági és a Johanna is rengeteget dolgoztak velük!

A következő nap volt a felsősök Karácsonyi műsora, ami vegyesen volt színházi előadás és koncert, kb. arányosan a zene és a szöveg. Szórakoztató és lenyűgöző volt, azonban Pannika nem hagyott annyira figyelni, mint szerettem volna, de ez érthető is volt a hideg templomban :)
A Nándi és a Johanna készítette fel a Gyerekeket és nagyon jól sikerült, nagy sikerük volt. A Nándi is szerepelt benne a sok gyerek mellett és Olki is pásztorkodott :) Pénteken pedig részben ez is megismétlődött , csak akkor csak az ötödikesek előadása volt és utána volt az ajándékozás. Az ajándékozás nagyon kedves karácsonyi hangulatban telt, sötét volt, csak néhány gyertya világított...

Muszáj leírnom és a fényképet is ideteszem, mert a kicsi Leó elkészítette élete első türelemüvegét!!! Apuval készítették együtt ajándékba annak a kislánynak, akit húzott a Leó. Mi közben az Olkival dekupázsoltunk egy füzetet az Eriknek, egyiptomi papírba, mert épp arról tanultak a suliban . Leó amikor elkészült az üveggel, ugyanazt mondta, amit Apu szokott: "nem is szeretném már odaadni", és majdnem sírt. Olyan édes volt. Ügyes, lehet, hogy tényleg türelemüveges lesz belőle?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése