2009. december 7., hétfő

Tatai lehalászás

Nem tudom, mi következik most a sorban, de egy átlagos hétvége úgy szokott telni, hogy szombat délelőtt együtt kel a család, utána dél körül jön a Gábor a fiúkért, elviszi őket úszni és utána vagy ott alszanak vagy hazajönnek és utána mienk a vasárnap vagy vasárnap is elviszi őket.
Volt egy olyan hétvége, hogy pont a kicsi Leócsiga volt kicsit beteg, ezért ő velünk maradt. Ezen a hétvégén elmentünk megnézni a nagy lehalászást Tatán. Hihetetlen nagy rendezvény volt, én nem is gondoltam volna.








Volt ott tényleg igazi halászat, vásár kézzel készített dolgokkal, finomságokkal, rengeteg halászlé (Nagyinak hogy tetszett volna, jövőre elvisszük!!) és tényleg meglepően sok ember!Tehát nagyon színvonalas rendezvény volt, nem beszélve a gyönyörű környezetről és a mi hangulatunkról. A Kicsi Leó kapott is egy zöld villogó sünifélét vagy lehet, hogy gömbhal, fogalmam sincs, de utána jól összevesztek rajta a Vilikével. Volt pónilovaglás és nézelődés, Pannika is kipróbálta, meg persze Mamával és Papával hedergett :))) De beszéljenek inkább a képek :)












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése