2009. december 7., hétfő

Betegség és gyógyulás

Hát, ezután a lehalászás után elkezdett megbetegedni mindenki a családban, csak természetesen én nem, mert akkor eljött volna a világvége... Szegény Zolinak három napig 39 felett volt a láza, azt hittük influenza (máig nem kizárt), de végül kilyukadt a dobhártyája, elkezdett vérezni a füle, így kiderült, hogy középfülgyulladás. Egész addig szinte nem is fájt a füle :( Ügyeleten vasárnap éjjel kapott antibiotikumot, meg még valamit csináltak vele. Közben meg felhívták az RTL Klub reggelitől, hogy nincs-e kedve valamit csinálni a Szujóval és a társával... Tök jól hangzott, de hogy mi lett belőle, azt majd máskor írom le.
Közben Vilike is beteg lett és szegény Pannika is (Olkiék hamar túljutottak rajta szerencsére!!), de Pannikának három napig fájt a fülecskéje és taknyos is volt szegény, úgyhogy őke is ápolásra szorult rendesen.
Közben apuci felépült, végül mindenki meggyógyult, és vártuk, hogy rajtam mikor jön ki a betegség. Kopogjuk le, de azóta sem tört ki rajtam igazán, lehet, hogy a rakás C-vitaminnak és heti négy tornának köszönhetően, amit megcsinálok már 4. hete? Talán, de mindegy is, a lényeg, hogy nem tört ki.
Eljött az RTL Klubos Reggeli, amiről majd a következőben számolok be, meg persze az egész türelemüveges honlap mizériáról is, a terveinkről és hogy hogy buktuk be ezt a karácsonyi idényt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése