2009. december 11., péntek

Adventi vásár Bécsújhelyen

Bár a honlapunk nem újult meg, lett hirtelen egy új lehetőségünk kicsit nyilvánossághoz (és esetleg bevételhez) jutni... Az a fiatal- szintén frissen vállalkozó pár - akiknek a Zoli szokott vásznat feszíteni, mondták, hogy mennek Bécsújhelyre adventi vásározni a képeikkel(www.falam.hu: szerintünk nagyon színvonalas, jól kitalált honlap, egyre bővülő lehetőségekkel és abszolút nem elszállt, hanem megfizethető árakkal, minőségi nyomatokkal és persze kézi feszítéssel :))))). Persze azonnal eszünkbe jutott, hogy nem vinnének-e ki párat a Zoli üvegei közül, és olyan kedvesek voltak, hogy természetesen kivittek néhányat. Úgyhogy Zoli karácsonyi mingömböket kezdett gyártani.
Elkészült 8 kicsi üveg, agyagból formázta a kis épületeket, akrillal kifestette, az alap titkosítva van :), de az sem volt egyszerű, mint ahogy a hó megoldása sem. Hóember is került szinte mindegyikbe, mert hát ha tél, akkor legyen hóemberke is :)))) Tehát 8 kicsi üveget legyártott a drágám illetve még egy közepeset is, de az csak most fog kikerülni, mert ahhoz speciálisan szép talpat is szerkesztett. A kisüvegeket egyébként 15 euróért őróbáljuk eladni, a nagyobbat pedig majd 50-ért, hát meglátjuk mi lesz...



Mivel nagyon készültünk, ezért mindenre oda kellett figyelni, és összesen 9 napunk volt az egészre. Készítettünk szóróanyagot angolul, németül és magyarul. A magyar szöveg megírása is gondot okozott, de szerencsére a Zsuzsika is és Juli nővérem is csodálatosan lefordították nekünk a szöveget és a plakátot is :))) Ezen felül még készítettünk egy dobozt, amit bedekupázsoltunk egy szép Tassotti papírral és a vendégkönyvet is bedekupázsoltuk ugyanolyanra (a dobozt a Zoli, a füzetet én dekupázsoltam!!!) A plakátot egy asztali festőállványra tettük, amit még a DZolitól kaptunk ajándékba egy Art Creation készlettel együtt :))) (tudtuk volna, hogy ilyen hasznos lesz!!!), szerintünk szép lett az összhatás!! Az üvegeket faforgácsba fektettük, hogy az utazást is jól bírja (ezt Ördög Tomitól Nagykovácsiból kaptuk, hálás köszönet érte!!! :). Kiment még a gyöngyörű zongora is, aminek zongora formájú a talpa is, az az egyik kedvencem, a saját 30. születésnapomra kapott minizongora után:))) Tehát úgy érzem felkészültünk... (Ja, a plakátot és a szóróanyagokat is én terveztem végül, mert az emberke, akivel a honlapot is csináltattuk volna, nem vette fel időben a telefonját, meg oda kellett volna menni hozzá, hogy együtt csináljuk, stb. - a többiek szerint nem is lett rossz :)





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése