2011. július 8., péntek

Evezős tábor, úszó tábor

A Gyerekek a héten egy ingyenes evezős táborban voltak Óbudán. A Gábor hozta-vitte őket reggelenként-délutánonként és ott aludtak Erzsébeten. Nagyon tetszett nekik és nagyon élvezték, csak sajnos megbetegedtek. Hétfőn és kedd este is beszéltünk, hogy milyen szuper és hogy mennyit vannak vízen és hogy lesz kenutúra, stb. Erre tegnap hívott a Gábor, hogy Leó ráesett a műtött kezére, Olivér pedig megbetegedett, úgyhogy jönnek haza.
Amióta itthon vannak, mintha elfújták volna a rosszkedvemet, végre kerek a család, hallhatom, hogy már nem két gyerek között megy az emelt hangú "harc", hanem jóval nagyobb a variációk lehetősége, mégis örülök, hogy itthon vannak. Mégis megnyugtat, hogy itt vannak. (bár látom előre, hogy fel fognak párszor bosszantani:)
Jövő héten persze jön az újabb tábor, amikor Vilike és Leó mennek úszótáborba a Gáborral, Azt hiszem az a felállás is hiányozni fog, bár mindenképpen jóval nyugodtabb páros lesz Olivér-Panni, mint Vilike-Panni, akik egész álló nap a saját érdekeiket próbálták meg érvényesíteni rettentő hangerejű visítással-kiabálással :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése