2011. április 25., hétfő

Kirándulás Byrd bácsi gyermekeivel és kutyáival :)

Csaba szervezésében csodálatos kirándulást tettünk a hármashatárhegyi repülőtér környékére Húsvét hétfő alkalmából. Mi persze késve érkeztünk, épp ezért nem is szóltunk, hogy jövünk, nehogy ránk kelljen várniuk a többieknek. Ennek köszönhetően persze teljesen más irányba indultunk és csak némi hegymászás után vettük észre a tévedésünket, amikor is egy kék kereszt és egy kék vonalas elágazáshoz érkeztünk :) Persze kiderült, hogy a zöld félhold a nyerő, de azt a többiek sem tudták, csak azt, hogy teljesen másfelé kellett volna mennünk. Sebaj, gyönyörű friss idő volt, csodálatos, eső áztatta erdei illatokkal, így nem vette kedvünket, hogy plusz sétánk is volt :)
Végül az egyik út melletti parkolóban megtaláltuk a Csaba autóját és hamarosan utolértük a többieket, akik már az evészet vége felé jártak és kutyák gyűrűjáben üldögéltek. Alighogy megérkeztünk és kényelembe helyeztük magunkat, sőt! én már egy fél pohár bort is megiszogattam (hála Nándinak a finom Telekiért és Boginak az IKEA-s műanyag pohárért:)), eleredt az eső, ezért elindultunk a parkoló felé. Kis kerülővel mentünk, de gyönyörű úton és Panka még Bogi '94-es kendőjét is kölcsönkapta, hogy ne ázzon el a hajacskája. Annyira élveztem a sétát és a kutyusokat, tiszta feltöltődés és boldogság volt látni ezt a vidámságot :)
Amikor a reptér sarkába értünk az eső enyhébbre fordult, ezért a többiek visszaindultak még túrázni, mi viszont, mivel Panka már csurom víz volt, inkább visszaindultunk az autóhoz. Később beigazolódott, hogy jól döntöttünk, mert nagyon-nagyon eleredet az eső és Panikával biztos kínszenvedés lett volna az út, nem beszélve a megfázásról.
Így végül is két órát sétáltunk csak mindösszesen, de számunkra az is hatalmas feltöltődés volt. Két hét múlva pedig ismét Túrabot kirándulás, most a Rám szakadék felfedezése vár ránk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése