2013. január 1., kedd

Évértékelő helyett - 2012

Mielőtt belekezdek, szeretném tudatni barátaimmal és ismerőseimmel, akik ezt a blogot olvassák, hogy babát várok, aki, ha minden rendben megy, augusztus közepén érkezik. Tervezett bébi, mivel a csillagok állása végre megengedte, hogy szabadjára engedjük 3 éve visszafojtott reprodukciós vágyainkat :)

Most a 2012-es évértékelő helyett inkább összefoglalom az első harmad tapasztalatait, ami úgy látszik, ahogy öregszem és fáradok, még kimerítőbb...

Így 33 és fél éves fejjel és ötödszörre (vagy ha precíz akarok lenni, a tüneteket hetedszerre élem át) már korántsem olyan izgalmas és élvezetes a reggeli, majd az első étkezéstől egész napon át tartó émelygés és rossz közérzet, illetve az egyik pillanatról a másikra történő ólmos fáradtság. Ez a két dolog az, ami igazán zavar, a többiről szinte tudomást sem veszek.

Az, hogy alighogy megtudtam, hogy augusztusban érkezik a következő tündérke a családba, máris kezdtem kihízni a nadrágom-szoknyám, szinte mellékes. Az viszont, hogy három részletben tudok összerakni egy mosogatást és minden egyéb házimunka gondot okoz, azt nehezen tudom kezelni. Azt, hogy minden délután 2-3 órát alszom most így a téli szünetben, és este 10-kor megint hullafáradt vagyok, szintén nem tudom hova tenni, mert két nap és kezdődik a megfeszített kemény munka, szigorú napirend és abba sehogysem fér bele a délutáni két-három órás kikapcsolás. Előre rettegek, mi lesz?

Emellett szeretnék tornázni, mert az plusz energiát ad, de arra is egy órát rá kell szánnom hetente háromszor, hogy értelme legyen, azt meg hogy?

Tehát az első harmad, aminek, ha minden igaz, 2 hét múlva vége, most nagyon megvisel, annak ellenére, hogy a lelkem szárnyal és boldog és hihetetlenül feldob a tény, hogy egy jelenleg cseresznye nagyságú élet lüktet a méhemben :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése