2012. június 15., péntek

Az első hónap eredményei

Hát, terveink megvalósításának első havában ismét a túlélésért küzdöttünk. Azon igyekeztünk, hogy túl legyünk ezen vagy azon. Nálam sokat nyomott a latban, hogy végre kiköltözzön a cég itthonról és elkezdhessem a fészek átalakítását, de természetesen még most sem vagyunk teljesen ki- és beköltözve, az új helyen tegnap óta van víz és egyáltalán vécézési lehetőség, de egyelőre olyan állapotban, hogy az botrány. Aztán a Pannika 10 napig beteg volt, amit továbbadott nekem és Zolinak is. Szegény Zolinak az tette be a kaput, hogy egy hétvégét horgászott, amikor már bújkált benne a betegség, majd hazavezetett, végig huzatban. Eredmény: középfül gyulladás és majd 2 hét csökkentett üzemmód.
Most azon vagyok, hogy túléljem a mai ballagást, amire még a tarisznyákat teljesen össze kell tennem, majd holnaptól végre csak a családomra és a munkára kell koncentrálnom :)
Tehát egy hónap alatt ott tartunk, hogy a cég 60%-osan átköltözött a műhelybe és hogy kezd valamiféle képünk kialakulni arról, hogyan kell csinálni a dolgokat és részben már úgy is csináljuk.